31.12.11

Köppimäen nettiyhteys

Jo lokakuun puolivälissä Köppimäen nettiyhteys alkoi tökkiä. Siirtonopeus heilahteli ja tyhjää ruutua sai tuijotella pinna kireällä. Joulukuussa huoltivat linkkitornia ja meni vielä kehnommaksi.


Lopulta hermostuin ja päätin tilata Saunalahden nettitikun, kun Elisan linkkitorni näkyy lounaassa muutaman kilometrin päässä.


Huonon yhteyden takia tilauksen joutui aloittamaan uudestaan ja uudestaan ja meni kaikkiaan pari viikkoa, ennenkuin sain tilauksen valmiiksi ja lähtemään. Tosin se lähteminen selvisi vasta paljon myöhemmin, koska meille Tapanin Myrsky ennätti katkaisemaan kaikki yhteydet suureen maailmaan. 


Kun sitten tiet oli raivattu, pääsi posti tuomaan pakettikortin ja käytiin hakemassa naapurikirkonkylästä kirjattu lähetys


Sähköt olivat edelleen poikki, joten ei sitä arvannut pimeässä ryhtyä availemaan, kun ei kuitenkaan nettiyhteyttä ollut ennenkuin sähköt palasivat 85 tuntia kestäneen katkoksen jälkeen.


Aukaisin paketin ja siellä olikin NOKIA N9 eikä mitään nettitikkua.


Sen verran avautui nettiyhteyskin, että tuli tilausvahvistus.


Siitä selvisi, että olin hermostuksissani kiireessä ruksannut väärän kohdan ja tuli jumalattoman kallis puhelin, jota ei voinut palauttaa, koska sopimuksen mukaan puhelin oli siirtynyt täysin omistukseeni jo postissa.


SITÄ EI SIIS OLLUT LUPA KOKEILLA.


Käytännössä tilanne oli sellainen, etten vapisevilla sormillani saanut oikean muotoisia hipaisuja aikaan, enkä siis saanut puhelinta toimimaan.


Pari kertaa pääsin siihen vaiheeseen, että yritin kirjautua omaan sähköpostiini, mutta ei sekään onnistunut, kun sormenpäät osuivat väärien kirjainten kohdalle ja vapina aiheutti kirjainten ja poistojen tuplaantumista ja etsiessäni sitten suurennuslasia, että näkisin ne omituiset kirjaimet, joilla vahvistaa toimenpiteet, koko yritys hajosi ja piti aloittaa alusta.


Lisäksi se puhelin oli niin liukas, etten uskonut sen pysyvän normaalikäytössä käsissäni.


Jonotin pitkään vanhalla kännykällä yhteyttä asiakaspalveluun, jossa sitten kerrottiin, että kauppaa ei voi purkaa, mutta saan kyllä tilata nettitikun erikseen.


Minusta kaupan purkuehdot ovat puhdasta huijausta ja palautusehtojen kovin yksilöllistä tulkintaa.


KYLLÄ MINÄ SEN TIKUN TILASIN, MUTTA LUPASIN KERTOA BLOGISSANI SAUNALAHDEN ERIKOISISTA PALAUTUSOIKEUKSISTA.


Kait minulla on siihen oikeus, kun sentään maksan 24 kk turhasta puhelimesta 55,90 € kuukaudessa eli 1341,60 kaikkiaan.


Lisäksi tietenkin se nettitikku, jota alunperin tarkoitin 24*13,90 eli 333,60 €


Miksen opi ikinä????

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti