16.5.11

2011 kesäprojekteja

On tuonne entiseen navettaan kertynyt sekalaisia aihioita, joista pitäisi kehitellä jotakin kokonaisuutta. Mielikuvitus on kammottava lahja. Perin harvoin osuu käteen mitään kapulaa tai käppyrää, josta ei tuntuisi, että tuosta voisi jotain tehdä, kun on aikaa. Sitten niitä kertyy ja kertyy eikä sitä aikaa oikein löydy. Hävittäminen kuitenkin aina hirvittää.
Tuo navetan hirsiseinä pitäisi kunnostaa, ettei välilaipio putoa lättybaariin. Jo vuosia sitten siihen laitettiin salaoja ohjaamaan vedet navetan takana olevaan ojaan ja aloitettiin pengerrys. Liekö taas loppunut voimat kesken tai tuliko kiireellisempiä hommia, kun se seinän korjaus on jäänyt tuohon vaiheeseen.
Tallinoven takana on nyt verstashuone, joka on liiankin täynnä keskeneräisiä projekteja, vaikka työvälineistä homma ei ole kiinni.




Siellä verstaan oven takana on myös aivan kohtuullinen määrä työvälineitä ja erityisesti materiaalia projektien edistämisen alottamiseen, mutta mutta. paljon on aina muuta tekemistä. Vuodet kuluvat ja monet ideat jäävät toteuttamatta.

Voi olla, että jonakin päivänä jatkan keskeneräisten esittelyä, vaikka haaveena onkin, että saisin esiteltyä jotain valmista. Ehkä...kukaties...joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti