21.3.11

Aina valitellaan

Poika tuossa valitteli, että tuo GPRS on toivottoman hidas netin selaamiseen purjeveneestä.

Minä valittelin, että on se kamalaa, kun joutuu ajamaan kalliilla bensanhinnalla ruokaostokset joka ikinen päivä, kun ei opi hakemaan viikon kuormaa kerralla.

Sitten valiteltiin molemmat kiinalaisten kiirettä tehdä melkein kunnollisia tuotteita tosihalvalla. Viimeksi huomasin kiinalaisen valmistusmerkinnän kuormahihnassa. Sen piti kestää 1500 kg. Aika optimistista. Onneksi se ei ollut kuormaa sitomassa. Katkesi käsivoimin nykäisemällä. En minä sentään NIIN voimakas ole.. . enää 70 vuotiaana.

Eilenkö se oli, kun valiteltiin kamalaa hellettä ja kamalaa ukkosta ja kamalaa trombia?

Tänään sitten oli liian kylmä tuuli ja kahvi jäähtyi kupissa terassilla liian nopeasti.

On tämä kerrassaan kamalaa. Ja entäs polttoainehinnat? Tekopyhästi niitä valittelee jopa maailman suurimpien jalostamojen pääosakaskin. Ja meidän jalostajat samassa kuorossa.

Talouselämän edustajat valittelevat, että nyt menee niin hyvin, että vastaisuudessa on pakko mennä huonommin.

Jotkut valittelevat postilaatikoitten ryhmittelystä. Meilläkin on postilaatikot ryhmitetty. On kolme lootaa samassa telineessä tuossa 50 metrin päässä. Mitäpä sitä valittelemaan. Itse tein sen telineen ja naapuri toi ratapölkyn jalustaksi. Ei se kyllä postin kulkua jouduttanut. Aamulehti tulee 12-15 välillä paitsi viikonloppuisin. Pitäisköhän valittaa uutisten myöhästymisestä? Tavallaan valitinkin. Lopetin tilauksen.

Pitäisi kai valittaa siitäkin, ettei kännykälle ole kenttää kuin keskellä pihaa olevassa tuolissa. Ei siinä ole valittamista kuin vesisateella ja pakkasella ja nyt ei ole kumpaakaan.

Televisio ei ole näkynyt sen jälkeen, kun muututtiin hienoon digiaikaan. Uhkaavat tula tarkastamaan, josko jollakin vehkeellä vielä ohjelmat näkyisivät, kun sanoin TV- luvan irti.
'Valitellaan. Eihän tästä elämästä muuten mitään tule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti