27.3.11

Viestejä Amerikan sukulaisilta jokunen vuosi sitten

Kallion sisarukset paitsi Sulo Ameerikoissa.


” Hei hei,
Lahetan tassa sukututkimukseen tietot veli Sulon ja systeri Sylvian puolista ja omasta myos. Siina on vahan Englanti kielisia sanoja, mutta uskon, etta sina helposti ymmaarrat ne. En viela saanut systeri Siirin perhesta tietoa. lahetan kun tulevat,
hei hei Vieno”
”Hei hei
Kylla Suomen kieli on vaikea kun pitaa sanakirjaa jonkunverran kayttaa, mutta en halua unohtaa Suomen kielta. Puhun kait vanhanaikaista Suomea, kun vanhukset tulivat tanne 1908.
Kun pyysin aitisi sukutietoja luulin etta siina on hanen systerit ja veljet ja heidan perheensa myos. Se oli minun tyhmyys. Olisi pitanut kysya Elias Kujalan sukutiedot. Tama on ISO ASIA kun muistelee, etta hanella oli 8 lasta. Sophia, Lempi ja Tyyne ja tytar, joka kulki juna-asemalla tyos. Myos oli Juha Elias, Veikko, Albo, yksi poika joka kuoli sairaus ja yksi, jonka Ryssan sotilaat murhasivat kun han oli heidan sota vanki. Sitten riippuu viela heidan lapsia. Luulen ettei Lempilla, Tyynella ja silla kolmannella systerilla ollut lapsia eika silla nuorella sotilaalla. Nyt tiedan Raunin lapset ja aitisi lapset. Voi voi voi, kun on iso asia, Mutta jos se on mahdollinen, yksi copio olisi kylliksi. Teen ruokakaupan koneella toisille sitten. Se ei tulisi kallis.

Hei  hei Vieno

Ään pilkut niiltä puuttuu ja niiden mukana kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti