25.3.11

Me KAMALAT saastuttajat.
                
Voi meitä saastaisia suomalaisia, voivoivoi ja vielä kerran voi. Tuon tuostakin täytyy EU:n heristellä varoittavaa sormeaan milloin mistäkin ilman ja vesien pilaamisesta. 

Vesistöt sotketaan tervatuilla veneillä ja suksien pohjista jää lumeen mielettömät määrät tervaa ja muita voiteita, jotka lumen sulaessa imeytyvät maastoon ja sulaveden mukana kulkeutuvat vesistöihin.

                 Nyttemmin on EU:n silmä osunut suomalaisten saunomisintoiluun.
Mikäpä voisi olla kamalammin saastuttavaa?
Kuinka tuota ei ole tullut suomalainen ajatelleeksi?

Jo puulämmitys lähettää monta kertaa viikossa hirmuiset määrät syöpähiukkasia. Senhän tuntee jo saunan savun tuoksusta, jota vain suomalainen pitää hurmaavana. Sitten vielä revitään kauniista koivupuista kasa lehviä pelkästään itsensä pieksemistä varten. Kauhistuksen kauhistus. Löylyjen jälkeen pestään koko viikon liat ja hiet iholta ja huuhdotaan nekin vesistöön.

Kyllä kaikki on kiellettävä. Miten maailma on voinut kestää tätä suomalaisten hirvittävää käytöstä satoja vuosia? Ihmekö, että koko maailma on hukkumaisillaan saasteisiin ja kuolemassa syöpään?

Sitten täällä vielä vaanitaan viattomia villieläimiä. Susien ja karhujen metsästykseen vaaditaan yhä lupia, vaikka molemmat eläinlajit ovat jo uhanalaisia. Aivan eri asia on, että Saksassa vaaditaan ammuttavaksi ainoa villi karhu, joka siellä on tavattu pariin vuosisataan. Eihän sivistyskansan sekaan kamala peto sovellu. Piti kutsua suomalaisia karhunkaatajia karhukoirineen metsästämään karhua. 

Karhu kauhistui ja pakeni Itävaltaan.


On tuossa vielä tullut kierreltyä yhtä kauhistuttavaa pahetta. Suomessa suositaan PUULÄMMITYSTÄ. 

Sehän on jo melkein tuhonnut Suomen metsät ja uunit ja takat syytävät ilmaan syöpähiukkasia joka talvi ja joskus jopa kesäisinkin. Syynä on se, että tulisijoista puuttuu EU-tarkastuksen hyväksymismerkintä. Eiväthän sivistymättömät korven kasvatit voi ymmärtää oikeaa lämmitysmateriaalien käyttöä.

Eiväthän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti